Waarom een gezichtsbehandeling?

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht: grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Uiteraard is het daarnaast ook erg ontspannend. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Uw huid wordt dagelijks bloot gesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf zoals stress, luchtverontreiniging, verkeerde voedingsgewoonten en zonlicht. Dit geldt zowel voor dames als voor heren, voor jong en voor oud. Binnen de salon wordt er gewerkt met de verzorgende gezichts-en lichaamsproducten van Alpha H | Oolaboo | Nouvital Cosmetics en voor huidverbetering met microdermabrazy | meso-therapie | fruitzuur peelingen.
WAT IS MESO-THERAPIE?

Meso-therapie is geschikt voor iedereen die de huid wil verbeteren en in goede conditie wil houden. Dit is een nieuwe techniek op het gebied van huidverbetering en huidverjonging met goede resultaten. Dit kan toegepast worden op het gezicht, decolleté en hals en het heeft een snelle, diepe werking met zichtbaar resultaat tijdens en na de behandeling. Meso-therapie kan ook los uitgevoerd worden maar om het beste resultaat te behalen, kunt u deze behandelingen het beste combineren met de peelingen. Meso-peel treatment is sterk aan te raden in een kuur, voor optimaal resultaat te behouden zou u 1 a 2 keer per jaar een kuur kunnen nemen. Voor maandelijks onderhoud kunt u de behandeling om de 4 a 8 weken herhalen.

 

DEZE BEHANDELING IS GESCHIKT VOOR:

· Huidverbetering
· Wallen onder de ogen (vochtophoping)
· Donkere kringen onder de ogen
· Hele fijne rimpels vervagen
· Huid versteviging
· Vochtarme, verouderde en rijpe huid
· Littekens
· Acné en onzuivere huid

RESULTATEN VAN MESO-THERAPIE:

De huid krijgt een vitaliserende oppepper. De gladheid en hydratatie van de huid nemen enorm toe. U teint wordt helder. De huidstructuur wordt egaler en grove poriën verfijnen met 80%. Fijne rimpels verdwijnen en grovere rimpels worden minder diep. Ook wordt de huid rondom uw ogen gelift. Uw huid voelt steviger en soepeler aan. Uw huid gaat er jonger uitzien en krijgt een mooie gezonde uitstraling.

WAT IS MICRODERMABRAZY?

Microdermabrasie is de manier om uw huid op een veilige manier mechanisch te peelen.
Microdermabrasie kan worden gezien als een “grove” scrub of dieptepeeling. Dit komt omdat de huid doormiddel van kleine kristallen wordt gescrubd waardoor het bovenste dode huidlaagje wordt verwijderd. Doormiddel van de vacuümdruk die het apparaat ontwikkeld, wordt tegelijkertijd de doorbloeding in de huid gestimuleerd wat zorgt voor een gladdere, stevigere en frisse huid. Talloze minuscule kristallen van aluminiumdioxide, allemaal in een achthoekige vorm, worden onder vacuüm en met behulp van een smal ‘’zuigertje’’over de huid geblazen en meteen met de dode huidcellen opgezogen. Geheel pijnloos. Deze kristallen zijn ontzettend hard – alleen diamant is harder! – en zijn onoplosbaar. Hierdoor kunnen ze de huid niet verstoppen. Een allergische reactie is niet mogelijk, dus iedereen kan genieten van deze huidverbeterende behandeling! Microdermabrasie is de ideale voorbereiding voordat u een voedende behandeling in onze salon krijgt. Dankzij de microdermabrasie behandeling staat de huid namelijk open om alle goede voedingsstoffen te kunnen ontvangen. Deze nabehandeling is een essentiele stap om de huid snel te laten herstellen en het resultaat te optimaliseren

Wanneer wordt microdermabrasie toegepast?

· Een vale, grauwe huid
· Rokershuid
· Tijdens zwangerschap of borstvoeding
· Futloze, ruwe huid
· Een huidboost
· Onreine huid
· Grove poriën

WAT ZIJN HUIDVERBETERENDE PEELINGS?

De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder langdurig herstelproces. De peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Het is een uitstekend middel voor huidverbetering. De peelings zijn niet gebufferd, wat inhoud dat deze vele malen intenser zijn en dieper de huid in dringen als standaard peelings die wel gebufferd zijn. De peelings bevatten fruitzuren echter wel van natuurlijke aard. Peelings behoren tot het topsegment mede doordat het door een team van vooraanstaande wetenschappers en artsen ontwikkeld is.

Wat doet een peeling:
·Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels
·Vermindert fijne lijntjes
·Vermindert (sommige) littekens
·Vermindert verhoornde huid
·Zorgt dat een grauwe rokershuid aanzienlijk meer straalt
·Vermindert overmatige talgproductie
·Maakt poriën fijner
·Reinigt verstopte poriën
·Maakt een onregelmatige teint egaler
·Werkt tegen pigmentvlekjes
·Zorgt dat de huid beter wordt gehydrateerd
·Vermindert zonneschade

Openingstijden

Ma. en wo. : 12.00 uur – 20.00 uur
Di. do. en vr. : 08.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag en/of zondag uitsluitend op afspraak

Contact

Schieweg 93 2627AT in Delft
Telefoon: 06 426 53 914
E-mail: [email protected]