Pmu

POWDER BROWS

Deze techniek is er nog niet zo lang en is onwijs HOT! Deze techniek lijkt erg op de schaduwtechniek. Men noemt het ook wel POWDERBROWS. Er zijn vele mogelijkheden; een zachte poederige aanzet oplopend naar een krachtige vollere buik en staart van de brow. Ook een volle onderlijn geeft een mooi strak effect met een poederige schaduw aan de bovenkant. De wenkbrauw wordt als het ware ingeschaduwd. Bij deze techniek is het de bedoeling dat de kleur van licht naar donker verloopt. Smaken verschillen, de ene persoon wil een pittige wenkbrauw en de andere kiest liever voor een natuurlijke versie. Bij deze techniek is beide mogelijk.

Lippigmentatie

De lippen spelen een belangrijke rol in ons leven, uitdrukking van het gezicht, eten, zoenen, spreken. Daarom willen we dit niet alleen koesteren, maar ook zo mooi mogelijk maken! En dit kan met lip-pigmentatie. Lippigmentatie is een semipermanente make up wat toegepast wordt door middel van een machinaal naald.
Waarvoor wordt lippigmentatie toegepast?

• Voor een mooiere vorm (aflijning)

• Om de natuurlijke assymetrie aan te passen

• Optisch grotere lippen te verkrijgen

• Mooiere kleur van lippen ; natuurlijke tinten of donkere tinten (warm/koud)

• Om pigmentverlies op de lippen weg te werken

• Donkere lippen lichter te verkrijgen

• Voor een dagelijkse frisse look

• Dagelijkse tijdsbesparing

You owe yourself this moment

Brows & Beauty House

Mijn naam is Stephanie Alexandra – JOUW brow & beauty Artist. In februari 2013 is de salon (Voor-Mij) aan huis van start gegaan. Sinds 2015 ben ik mijn volledig gaan specialiseren op het gebied van wenkbrauwen. In 2017 heb ik besloten om de salon naam: Voor-Mij naar Brows&Beauty House te gaan veranderen. Meer info

Openingstijden

Maandag – Woensdag 12:00/21:00
Dinsdag – donderdag – vrijdag 08:00/17:00
Zaterdag of Zondag alleen op afspraak

Contact

Schieweg 93 2627AT in Delft
E-mail: [email protected] 
Telefoon: 06 426 53 914

Brows & Beauty House © 2020 All Rights Reserved