Lippigmentatie

De lippen spelen een belangrijke rol in ons leven, uitdrukking van het gezicht, eten, zoenen, spreken. Daarom willen we dit niet alleen koesteren, maar ook zo mooi mogelijk maken! En dit kan met lip-pigmentatie. Lippigmentatie is een semipermanente make up wat toegepast wordt door middel van een machinaal naald.

POWDER BROWS

Ombre brows oftewel powder brows is een relatief nieuwe vorm van permanente make-up voor de wenkbrauw. Deze techniek lijkt in veel opzichten op de schaduwtechniek waar de wenkbrauw als het ware wordt ingeschaduwd. Dit houdt in dat de kleur van de wenkbrauw van licht naar donker verloopt. Doordat er op subtiele wijze pigment wordt aangebracht lijkt het alsof je je wenkbrauwen hebt gepoederd en blijft het natuurlijk ogen.
Wat is Powder/Vegas Brows

Er zijn vele mogelijkheden; een zachte poederige aanzet oplopend naar een krachtige vollere buik en staart. Ook een volle onderlijn geeft een mooi strak effect met een poederige schaduw aan de bovenkant. De wenkbrauw wordt als het ware in geschaduwd. Bij deze techniek is het de bedoeling dat de kleur van licht naar donker verloopt. Smaken verschillen, de ene persoon wil een pittige wenkbrauw en de ander kiest liever voor een natuurlijke wenkbrauw.

Hoe gaat het in zijn werk?

Powder/Vegas brow is een nieuwe techniek semi-permanente make up ook wel (s)PMU genoemd. Dit wordt toegepast door middel van een machinaal nano naald. Er wordt gepigmenteerd in de We beginnen eerst met een intake, alle vragen worden besproken. Als we starten wordt er eerst goed gekeken naar jouw gezicht. Vanuit hier wordt de hoogte, lengte en breedte bepaald. De nieuwe wenkbrauw vorm wordt eerst getekend met en potlood waardoor je vooraf al de vorm die je gaat krijgen kan zien. Jij keurt of dit de juiste vorm en breedte is. 

Wat zijn ombre powder brows?

Ombre Powder effect is dat de voorkant lichter ingezet wordt dan de uiteindes, zoals de natuurlijke wenkbrauw meestal ook verloopt. Er wordt als het ware een poeder effect gepigmenteerd waardoor de brows erg natuurlijk ogen. 

Wat zijn Vegas powder brows?

Vegas Powder Brows kan je vergelijken met een make-up loop. Dit wordt iets strakker ingezet van de uiteindes tot aan de voorkant. Er wordt een lichte outline gepigmenteerd zo ogen de brows veel strakker. De Vegas Powder Brows worden net zoals de Ombre Powder Brows ook in geschaduwd. De voorkant wordt ook lichter ingezet zodat het een mooie overloop krijgt van licht naar donker. 

Kan deze techniek bij iedereen toegepast worden?

Nee, het kan niet toegepast worden bij: Zwangere vrouwen, hepatitis patiënten, diabetespatiënten, hart- en vaatziekten hebben en die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen PMU worden toegepast tot eind van de kuur + 6 mnd. 

Kan het toegepast worden over PMU als cover-up?

Dit kan wel indien de PMU enorm fel vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden te bespreken. Bij PMU dat nog erg zichtbaar is raad ik dit af omdat: Jij en ik vaak niet weten welke naalden en pigmenten er zijn gebruikt. De nieuwe pigment kleur kan hierdoor veranderen door de oude PMU. De wenkbrauwen worden er helaas vaak niet mooier van als er over oude PMU wordt gepigmenteerd.

Heb jij oude PMU en wilt dit weg laseren?

Dan sturen wij je graag door naar Mourits Kliniek in Den Haag waar je in goede handen bent om jouw oude PMU te laten verwijderen er zijn vaak 2 tot 4 sessies nodig.

Na 6 wkn. Van je eind behandeling van het laseren ben je van harte welkom bij Brows&Beauty House.

Welke kleur worden mijn wenkbrauwen?

De kleur wordt gekozen naar voorkeur van de klant zelf. Ook ik geef advies wat het beste bij de huid past. Liever bouwen wij de pigmenten op dan dat het toch niet naar wens is.

Moet ik voor een bespreking langskomen?

Via de mail ontvang je alle vragen en doen wij een voor intake via de mail. Bij de afspraak op de dag zelf wordt er nog een intake gehouden en wordt alles besproken en toegepast. Mocht je toch liever eerst langs willen komen kunnen wij dit zeker in plannen. 

Waarom is er een eerste bijwerking (nabehandeling) nodig?

Na de eerste sessie vervaagd de pigment met 70%. Na een bijwerking is dat maar 30%.
Waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na een bijwerking. Hierdoor is de bijwerking noodzakelijk en verlengt dit de houdbaarheid van de behandeling. Zonder deze bijwerking zal er tot 3 mnd. Resultaat zichtbaar zijn.

Genezingsproces PMU

Dag 1-3:      Zeer donker;
Dag 4-7:      Ontstaan er barsten en lege plekjes;
Dag 8-28:   Licht of geen kleur en of vorm zichtbaar;
Dag 29-35: De kleur komt licht terug;
Dag 36-50: Kleur en vorm worden weer zichtbaar.

Bij de eerste sessie is 30% zichtbaar en na de bijwerking is 70% zichtbaar.

Hoelang gaat PMU mee?

Vette tot normale huid: 8 tot 14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 15 tot 24 maanden
*Indien je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloed tijdens de behandeling, erg blond bent, een hele lichte kleur laat toepassen, ooit PMU hebt gehad of wenkbrauwen laat laseren. Kan de houdbaarheid korter zijn, dit verschilt echter per persoon en van de huid. 

Voordelen van PMU

Wakker worden met perfect brows;
Opvulling van de brows ;
Geschikt voor elke huidtypen;
Natuurlijk poedereffect;
Geen beschadiging van en aan de huid;
Geen littekens en of kale plekken;
Behandeling is pijnloos.

Aanbetaling

Als u een afspraak bij Brows & Beauty House wilt boeken bent u van harte welkom! Wij hanteren 15% aanbetaling bij het maken van een PMU afspraak.

De aanbetaling voor uw geplande afspraak bedraagt €52,60 dit bedrag graag voldoen. De aanbetaling wordt niet vergoed bij het annuleren van uw geplande afspraak – u kunt uw afspraak wel verzetten mocht die dag u niet uitkomen.

Zonder de aanbetaling wordt de behandeling niet ingeboekt. 

You owe yourself this moment

Openingstijden

Ma. en wo. : 12.00 uur – 20.00 uur
Di. do. en vr. : 08.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag en/of zondag uitsluitend op afspraak

Contact

Schieweg 93 2627AT in Delft
Telefoon: 06 426 53 914
E-mail: [email protected]