Het make-up merk Mii

Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met o.a. een 100% zuiver minerale lijn, die u het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in u naar voren te brengen op een huidvriendelijke manier. Dit op elk moment van de dag of voor elke gelegenheid.

Het merk MII gebruikt zuivere, minerale pigmenten zonder vulmiddelen zoals talk. De foundations van Mii geven een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt en die zelfs door de meest gevoelige huid goed wordt verdragen.
De natuurlijke mineralen zijn ontstekingswerend en huidvriendelijk. Hierdoor kan MII zelfs aangebracht worden direct na een epilatie, microdermabrasie of laserbehandeling. Bovendien biedt de volledige lijn een ultieme zonbescherming!

Het merk Mii is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, petrochemie en is niet getest op dieren.

You owe yourself this moment

Brows & Beauty House

Mijn naam is Stephanie Alexandra – JOUW brow & beauty Artist. In februari 2013 is de salon (Voor-Mij) aan huis van start gegaan. Sinds 2015 ben ik mijn volledig gaan specialiseren op het gebied van wenkbrauwen. In 2017 heb ik besloten om de salon naam: Voor-Mij naar Brows&Beauty House te gaan veranderen. Meer info

Openingstijden

Maandag – Woensdag 12:00/21:00
Dinsdag – donderdag – vrijdag 08:00/17:00
Zaterdag of Zondag alleen op afspraak

Contact

Schieweg 93 2627AT in Delft
E-mail: [email protected] 
Telefoon: 06 426 53 914

Brows & Beauty House © 2020 All Rights Reserved