Open your beautiful eyes

Mooie wenkbrauwen kan iedereen hebben en krijgen. Stop zelf met epileren en laat uw wenkbrauwen door een wenkbrauw specialist behandelen! Wenkbrauwen maken je gezicht, het zorgt voor een frisse open blik en liften je ogen. Alles wat nodig is wordt ingezet om de perfecte wenkbrauwen te creëren. Iets wat bij jou past, een natuurlijke kleur en een strakke vorm. Maak gebruik van een krachtige oogopslag en leer hoe je jouw wenkbrauwen het mooist laat uitkomen. Om uw ogen nog mooier uit te laten komen kunt u ook uw wimpers mooi en diep zwart laten verven.

Brow lift

Met de brow lift behandeling creëren we mooie natuurlijke volle en fluffy brows. En zeker niet de borstel wenkbrauwen die in de media voorbijkomen. Dit is een prima behandeling voor brow beauty’s met stugge, warrige, weerbarstige brows, of omdat de klant gewoon strakke brows wenst. Met de brow lift geven we de brows de juiste vorm. Mocht je al bestaande PMU hebben is dit ook een mooie behandeling om de brows mooi vol te krijgen.
De behandeling:
  • Lift de eigen natuurlijke brows
  • Is de mooie oplossing voor warrige, stugge, weerbarstige wenkbrauwhaartjes
  • Geeft een vollere en fluffy vorm aan de brows
  • Geeft een resultaat wat 6 tot 8 weken blijft!
  • Bevordert de groei van wenkbrauwen door de voedzame vitamine olie
  • Is een goede aanvulling op je aanbod naast browshapen/tinting/styling
  • Kan tegelijk met verven en shapen uitgevoerd worden

You owe yourself this moment

Brows & Beauty House

Mijn naam is Stephanie Alexandra – JOUW brow & beauty Artist. In februari 2013 is de salon (Voor-Mij) aan huis van start gegaan. Sinds 2015 ben ik mijn volledig gaan specialiseren op het gebied van wenkbrauwen. In 2017 heb ik besloten om de salon naam: Voor-Mij naar Brows&Beauty House te gaan veranderen. Meer info

Openingstijden

Maandag – Woensdag 12:00/21:00
Dinsdag – donderdag – vrijdag 08:00/17:00
Zaterdag of Zondag alleen op afspraak

Contact

Schieweg 93 2627AT in Delft
E-mail: [email protected] 
Telefoon: 06 426 53 914

Brows & Beauty House © 2020 All Rights Reserved