Open your beautiful eyes

Je wenkbrauwen zijn belangrijk voor de contouren van je gezicht en vormen grotendeels je mimiek. Daarom wordt bij BrowsandBeautyhouse gestreefd naar de perfecte wenkbrauwen, passend bij jouw gezicht en wensen met als uitgangspunt zoveel mogelijk de natuurlijke wenkbrauwen te behouden.

Brow lift

Gedurende de brow lift behandeling worden de eigen natuurlijke wenkbrauwen haren gelift. Dit houdt in dat jouw natuurlijke wenkbrauwharen in de juiste richting worden geplaatst. Dit wordt gedaan middels speciale brow lift lotion. Deze lotion bevordert tevens de groei van de wenkbrauwen. De brow lift behandeling biedt een oplossing voor warrige, stugge en weerbarstige wenkbrauwharen. Na deze behandeling geeft het een vollere vorm aan uw wenkbrauwen. Het resultaat van deze behandeling is natuurlijk en blijft circa 6 tot 8 weken zichtbaar.
Welke BROW TREATMENTS hebben jullie allemaal?

Only Normal Brow Tinting;
Only Henna Brow Tinting;
Only Brow Shaping;
Only Brow Lifting;
Filler & BTX treatment:
Incl. Collageen eye pad & eye cream
New Clients – Full brow treatment:
Incl. Brow analyse, brow spa, verven, shapen en stylen met advies.
Full brow lift treatment:
incl. Brow analyse, brow spa, collagen eye pads, brows liften, verven, shapen en stylen met advies.
Full Clean-up treatment:
incl. Brow spa, shapen, verven met henna en stylen.
Normal brow treatmet:
incl. shapen, verven met normale verf en stylen.

Ik ben nieuw, welke behandeling is geschikt voor mij?

Ben jij een nieuwe klant in de salon en je weet niet zeker welke behandeling geschikt voor jou is. Kies dan voor de Full Brow Treatment. Hier wordt meteen gekeken welke behandeling geschikt is, ook voor de volgende keren. Wil je graag een natuurlijk en vol effect kies dan voor de Full Brow Lift Treatment.

Ik heb niet veel wenkbrauw haar, welke behandeling is geschikt voor mij?

Bij minimale haar groei raden wij aan om dan te denken aan PMU Powder of Vegas Brows.
Mochten er wel haartjes zichtbaar zijn maar niet een enorme groei, kies dan voor een Only Brow Shaping Treatment om de omliggende haartjes te verwijderen. Of voor een Only Brow Tint Treatment als je liever de haartjes geverfd wil hebben. Ben je niet zeker wat geschikt is? Stuur ons dan een foto toe en wij adviseren welke behandeling geschikt is voor jou.

Moet ik mijn wenkbrauw haren laten groeien als ik een afspraak wil maken?

Ja zeker! Wij raden aan minimaal 6 weken de brows te laten groeien voor alle Brow Behandelingen. Wij raden ook altijd aan om de groei extra te stimuleren met het groei brow serum. Het serum kan besteld worden in onze webshop.

Ik wil graag komen, waar kan ik een afspraak maken?

Dit kan gemakkelijk via onze website bij de homepage button: AFSPRAAK MAKEN.

Worden mijn wensen besproken?

Ja zeker! Er wordt altijd een brow analyse gemaakt en de wenkbrauwen worden goed bekeken. De wensen worden besproken en je krijgt meteen advies wat wij aanraden. Hierna wordt de juiste behandeling en kleur verf besproken.

Wat houdt een Only Brow Shaping in?

De wenkbrauw haren worden alleen gemodelleerd d.m.v. van waxen, touw, epileren en knippen. 

Waar worden de wenkbrauwen mee gewaxt?

Wij waxen met hotfilmwax. Dit wordt aangebracht rond om de wenkbrauwen en verwijderen alle dons en verdwaalde haren. Door de brows te waxen krijg je een veel strakker effect.  De wax voelt warm aan en droogt op aan de lucht zodra dit gebeurt wordt de wax verwijderd met een snelle beweging.  De huid is vaak na het waxen wel wat rood en dit trekt binnen 2 uur weg.

Perfectioneren met Touw/Threading:

Touw/Threading wordt vaak ingezet om de brows nog strakker te krijgen met draad. Dit doen wij uitsluitend alleen strak langs de boven wenkbrauw lijn. Mocht je van waxen helaas toch een reactie krijgen: rode bultjes of je huid is gevoeliger na deze behandeling? Dan threaden wij het hele gebied met draad.

Perfectioneren met knippen:

De haartjes verschillen vaak in lengtes en steken vaak ook uit. Op deze manier worden de wenkbrauwen strakker gemaakt zodat er geen verschil meer zal zijn in de lengte van de haren. 

Ik krijg soms last van rode bultjes, hoe kan dat?

Dit kan helaas bij sommige gebeuren door het waxen. De ene huid is net iets gevoeliger dan de ander. Ook houden wij rekening welke soort wax wij gebruiken om dit effect zo min mogelijk te krijgen. Mocht je last krijgen dan blijven de bultjes gemiddeld 2 a 4 dagen aanwezig. Het beste is er zo min mogelijk aan te doen, want het wordt vaak erger door er aan te zitten. Mochten de bultjes blijven of verergeren dan hebben wij nog extra handelingen om de huid extra te beschermen waardoor de bultjes zo goed als weg blijven. Mocht dit hierna nog steeds aanwezig zijn dan is jouw huidje helaas te gevoelig.

Wat houdt een Only Normal Brow Tinting Treatment in?

Hier worden de wenkbrauwen haren alleen geverfd. De haren worden een paar tinten donkerder gemaakt. Tijdens deze behandeling adviseren en bespreken wij de juiste kleur die toegepast kan worden. 

 

Wat houdt een Full Brow Treatment in?

Dit is een behandeling voor de nieuwe klanten of vaste klanten die na 4 mnd. Terugkeren.
De wenkbrauwen krijgen een brow analyse, verven met normale of henna verf, hierna worden de wenkbrauwen gemodelleerd d.m.v. wax, threading, perfectioneren met epileren en knippen. Hierna worden de brows gestyled met brow make-up. Ook geven wij advies hoe je het beste de brows kan behandelen voor thuis met brow make-up.

Wat houdt een Only Brow Lifting Treatment in?

Tijdens deze behandeling wordt er een product aangebracht op de brows en of lashes waardoor zij een mega boost aan vitamines, stimuleert de haargroei en herstel van de haren.
Ook vooral geschikt na een Lash of Brow treatment voor extra verzorging.

Wat houdt een Full Brow Treatment in?

Dit is een behandeling voor de nieuwe klanten of vaste klanten die na 4 mnd. Terugkeren.
De wenkbrauwen krijgen een brow analyse, verven met normale of henna verf, hierna worden de wenkbrauwen gemodelleerd d.m.v. wax, threading, perfectioneren met epileren en knippen. Hierna worden de brows gestyled met brow make-up. Ook geven wij advies hoe je het beste de brows kan behandelen voor thuis met brow make-up.

Wat wordt er gedaan in een Full Cleanup Treatment?

Dit is voor de vaste klanten die maandelijks terug keren. De brows krijgen een Clean Up met wax en touw, perfectioneren met epileren, geknipt, geverfd met Henna tint en worden gestyled met brow make-up.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Eigenlijk bijna voor iedereen! Wil je jouw brows strakker hebben en aanspreekbaar dan is deze behandeling geschikt voor jou. Wil je een iets minder strakke look kan dat natuurlijk ook!

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Een brow treatment is bij iedereen verschillend, dit komt door de hoe de staat van de brow haren zijn en wat voor huidtypen je hebt. De henna verf is 7 tot 14 dagen zichtbaar op de huid en in de haren 4 tot 6 weken. Regular (normale) verf is 3 tot 5 dagen zichtbaar op de huid en in de haren 3 tot 5 weken. 

Werken jullie met Henna?

Ja, alle brow behandelingen wordt er gewerkt met brow henna. Mocht u voorkeur liever voor regular verf gaan kan dit zeker. 

Wanneer is henna afteraden?
  • Bij een hele vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een hele lichte huid
  • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
  • Als je zwanger bent kan de henna iets minder pakken maar dit hoeft niet perse

 

Wat is het verschil tussen Henna en Normale Verf?

Henna verf laat een afdruk op de huid achter wat 7 a 14 dagen vasthoudt. Ook worden de haren hierdoor geverfd en worden ze donkerder worden en dat blijft 4 tot 6 weken zichtbaar. Met Henna Verf maak je een veel strakkere brow dan met normale verf.
Normale verf kunnen wij de haren een paar tinten donkerder maken. Een lichte afdruk blijft ongeveer 2 a 4 dagen op de huid en in de haren blijft dit 3 tot 5 weken zichtbaar. Hiermee kan je een redelijk strakke brow mee maken maar niet zo strak als met de Henna Verf.

Hoe verzorg ik mijn wenkbrauwen na een Brow Treatment?

Het is belangrijk dat je in de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. 12 uur na je behandeling mogen jouw wenkbrauw haren niet in contact komen met water. Het beste is om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis, scrubs en peelings laat de verf eerder vervagen. 
Vermijd met Henna Brows de eerste week zoveel mogelijk de zon en zonnebank.
De brows mag je na de behandeling altijd een Finsihing Touch geven met brow producten die wij adviseren.
Wanneer de verf afneemt mag je de brows bijwerken met een pomade, pencil of poeder mocht dit nodig zijn.
Ook adviseren wij een brow serum aan die de haren de juiste vitamines en verzorging geeft. 

Ik weet niet of ik allergisch ben?

Mocht jij dit niet zeker weten, geen probleem – u kunt dan eerst langs komen (minimaal 2 dagen van tevoren) dan doen wij een PATCH TEST op de arm of achter het oor. Dit wordt aangebracht met een kleine stip met het product.

Wat houdt een Full Brow Lift Treatment in?

De wenkbrauwen worden goed bekeken. De wensen worden besproken en dan gaat de behandeling van start. De haren krijgen volume en lengte waardoor je een volle brow look krijgt. Ook de onhandelbare of naar beneden liggende haartjes worden gefixeerd met deze behandeling. Er worden 3 lotions ingezet om de brows te liften in de juiste richting. De lotions worden apart aangebracht en deze moeten dan ook inwerken. Hierna worden de brows geverfd en gemodelleerd d.m.v. threading en of wax en epileren. De wenkbrauwen krijgen nog een boost met een keratine serum en hierna kan je genieten van mooie volle brows.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Eigenlijk bijna voor iedereen! Wil je graag een vollere en natuurlijke look van de brows of een fluffy look? Dan is deze geschikt voor jou! Er is wel (voldoende) haar nodig om een meer WOW look te creëren, dus ben jij niet zeker of jij geschikt bent voor deze behandeling? Stuur ons een foto toe zodat wij jou verder kunnen adviseren.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

De Brow Lift is bij iedereen anders, dit komt door de stand en staat van de brow haren. De lift is 5 tot 7 weken zichtbaar. De lift neemt in de 4e week iets af maar door de juiste producten thuis te gebruiken behoudt je de lift optimaal.

Hoe verzorg ik mijn wenkbrauwen na een Brow Lift Treatment?

Het is belangrijk dat je in de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. 12 uur na je behandeling mogen jouw brows niet in contact komen met water dus ook niet sporten. Gebruik het serum die wij adviseren om de brows dagelijks te verzorgen voor thuis. Je brows dagelijks tot aan je volgende afspraak een WoW effect geven, dan hebben wij nog super goede tips ook dit wordt besproken tijdens de afspraak.

You owe yourself this moment

Openingstijden

Ma. en wo. : 12.00 uur – 20.00 uur
Di. do. en vr. : 08.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag en/of zondag uitsluitend op afspraak

Contact

Schieweg 93 2627AT in Delft
Telefoon: 06 426 53 914
E-mail: [email protected]