Open your beautiful eyes

Je wenkbrauwen zijn belangrijk voor de contouren van je gezicht en vormen grotendeels je mimiek. Daarom wordt bij BrowsandBeautyhouse gestreefd naar de perfecte wenkbrauwen, passend bij jouw gezicht en wensen met als uitgangspunt zoveel mogelijk de natuurlijke wenkbrauwen te behouden.

Brow lift

Gedurende de brow lift behandeling worden de eigen natuurlijke wenkbrauwen haren gelift. Dit houdt in dat jouw natuurlijke wenkbrauwharen in de juiste richting worden geplaatst. Dit wordt gedaan middels speciale brow lift lotion. Deze lotion bevordert tevens de groei van de wenkbrauwen. De brow lift behandeling biedt een oplossing voor warrige, stugge en weerbarstige wenkbrauwharen. Na deze behandeling geeft het een vollere vorm aan uw wenkbrauwen. Het resultaat van deze behandeling is natuurlijk en blijft circa 6 tot 8 weken zichtbaar.

You owe yourself this moment

Brows & Beauty House

Mijn naam is Stephanie Alexandra – JOUW brow & beauty Artist. In februari 2013 is de salon (Voor-Mij) aan huis van start gegaan. Sinds 2015 ben ik mijn volledig gaan specialiseren op het gebied van wenkbrauwen. In 2017 heb ik besloten om de salon naam: Voor-Mij naar Brows&Beauty House te gaan veranderen. Meer info

Openingstijden

Maandag – Woensdag 12:00/21:00
Dinsdag – donderdag – vrijdag 08:00/17:00
Zaterdag of Zondag alleen op afspraak

Contact

Schieweg 93 2627AT in Delft
E-mail: [email protected] 
Telefoon: 06 426 53 914

Brows & Beauty House © 2020 All Rights Reserved