Stephanie

BROW QUEEN

Mijn naam is Stephanie Alexandra en vanaf 2015 ben ik werkzaam in de Brow-industrie. Sinds de start heeft Brows&Beauty House een enorme groei doorgemaakt en inmiddels ben ik van een thuissalon doorgegroeid naar een prachtige echte salon in Delft. Door vele vragen en verzoeken naar het delen van mijn kennis heb ik uiteindelijk besloten om mijn passie en kennis op papier te zetten in de vorm van een Brow Cursus.

Heb jij de ambitie om een Brow Queen te worden en andere beauties gelukkig te maken met mooie brow pareltjes? Dan ben je bij Brows&Beauty House aan het goede adres!

Vanaf oktober gaan de eerste cursus lessen van start.

Ontvang jij graag meer informatie? Stuur een mail naar [email protected]

ALLROUND BASIS BROW STYLISTE

Tijdens deze training krijg je alles te leren hoe jij een Brow Stylist kan worden. Je leert alle technieken: epileren, waxen, knippen, verven en perfectioneren met brow make-up. Je krijgt ook een stukje stof over de huid mocht je hier nog geen ervaring in hebben. Want ook dit is erg belangrijk als jij je bezig wilt houden met brow treatments. Wij nemen ook door hoe jij jouw klanten kan werven en hoe behoudt jij die! En een stukje coaching over ondernemen.  Dit allemaal ga ik jou leren!

 • Zaterdag of zondag worden de trainingen gegeven, je kan je aanmelden via het aanmeldformulier.

-Tijd: 10:00 tot 18:00
-Max. 4 cursisten
-Inc. Lunch op locatie

HENNA BROW ART STYLISTE

Henna wordt aanbevolen voor de ervaren browstylisten. Ben jij al in bezit van Brow Certificaat en wilt toch de secrets van Brows&Beauty House leren. Dan is deze training geschikt voor jou! Henna brows zijn niet meer weg te denken. Je kan hele scherpe brow pareltjes maken maar je kan ook een natuurlijke brow maken, dit noemen wij ook wel Ombre brows. De brows verlopen heel natuurlijk van licht naar donker. En zo creëer je dus de perfecte brow!
Tijdens deze cursus Henna Brow Art richten wij meer op de verf technieken en het aanbrengen van de henna op de juiste wijze. Ook krijg je een stukje waxen, epileren, knippen & stylen.  Henna brows is de ideale oplossing voor klanten die weinig of minder haar hebben. Maar ook voor de volle brows en die fleeky brows willen hebben. 

 

 • Zaterdag of zondag worden de trainingen gegeven, je kan je aanmelden via het aanmeldformulier.
 • Tijd: 10:00 tot 15:00
 • Max. 4 cursisten

BROW LAMINATION STYLISTE

Bij Brow Lift  worden de wenkbrauwen door middel van speciale lotions gevormd en in gewenste positie gefixeerd.  Door de inwerking van speciale werkstoffen in de lotions krijgen de wenkbrauwen meer glans en volume. Brow lift is geschikt voor voor iedereen die ontevreden is met hun eigen wenkbrauw vorm of een verkeerde wenkbrauw vorm heeft. Ook kan deze behandeling worden ingezet bij een wilde en storende haargroei en bij onvoldoende volume van de wenkbrauw. Voor iedereen die tijdgebrek heeft voor het dagelijks stylen van de wenkbrauwen is Brow Lifting een uitkomst.

 • Zaterdag of zondag worden de trainingen gegeven, je kan je aanmelden via het aanmeldformulier.
 • Tijd: 10:00 tot 14:00
 • Max. 4 cursisten

MASTERCLASS BROW QUEEN

Ben jij al in het bezit van certificaten? Wil je graag jouw brow werk naar een next level brengen, de kneepjes en secrets van Brows&Beauty House leren? Dan plannen wij een privé 1 op 1 Masterclass Brow Queen in.

 

Vrijdag avond, zaterdag of zondag ochtend 2021

 • Dag: Een vrijdag avond
 • Tijd: 18:00 tot 21:00
 • Dag: Een zaterdag of zondag
 • Tijd: 09:00 tot 12:00

1 op 1 training

Een datum wordt samen besproken wat schikt voor beide.

BBH Academie

Wenkbrauwen maken je gezicht, het zorgt voor een frisse open blik en liften je ogen. Alles wat nodig is wordt ingezet om de perfecte wenkbrauw te creëren. Iets wat bij de klant past, een natuurlijke kleur en een strakke vorm. Maak gebruik van een krachtige oogopslag en leer hoe je jouw wenkbrauwen het mooist laat uitkomen bij de klant. Wenkbrauwen zijn niet meer weg te denken! En daarom is het heel belangrijk geworden in onze branche om de perfecte wenkbrauw te creëren

Ben jij al schoonheidsspecialiste of heb jij interesse in browstyling en wil jij ook graag wenkbrauwen gaan toepassen in jouw salon? Dan ben je op het juiste brow adres.
tegenwoordig denken veel dat zij een ervaren brow stylist zijn of geven na 1 dag training al zelf trainingen. Hierbij worden toch veel vakkundige vaardigheden en kennis vergeten. Bij Brows&Beauty House krijg je alle aandacht en worden alle termen, tip & tricks en vooral de kennis besproken. De Allround Basis Brow Stylist wordt uitsluitend gehouden tot maximaal 2 personen. De Henna Brow Art Stylist en De Brow Lift Stylist wordt gehouden tot maximaal 4 personen. De Masterclass Brow Queen wordt uitsluitend 1 op 1 gehouden om jouw techniek te perfectioneren.

You owe yourself this moment

Openingstijden

Ma. en wo. : 12.00 uur – 20.00 uur
Di. do. en vr. : 08.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag en/of zondag uitsluitend op afspraak

Contact

Schieweg 93 2627AT in Delft
Telefoon: 06 426 53 914
E-mail: [email protected]