Stephanie

BROW QUEEN

Mijn naam is Stephanie Alexandra en vanaf 2015 ben ik werkzaam in de Brow-industrie. Sinds de start heeft Brows&Beauty House een enorme groei doorgemaakt en inmiddels ben ik van een thuissalon doorgegroeid naar een prachtige echte salon in Delft. Door vele vragen en verzoeken naar het delen van mijn kennis heb ik uiteindelijk besloten om mijn passie en kennis op papier te zetten in de vorm van een Brow Cursus.

Heb jij de ambitie om een Brow Queen te worden en andere beauties gelukkig te maken met mooie brow pareltjes? Dan ben je bij Brows&Beauty House aan het goede adres!

Vanaf oktober gaan de eerste cursus lessen van start.

Ontvang jij graag meer informatie? Stuur een mail naar [email protected]

BBH Academie

Wenkbrauwen maken je gezicht, het zorgt voor een frisse open blik en liften je ogen. Alles wat nodig is wordt ingezet om de perfecte wenkbrauw te creëren. Iets wat bij de klant past, een natuurlijke kleur en een strakke vorm. Maak gebruik van een krachtige oogopslag en leer hoe je jouw wenkbrauwen het mooist laat uitkomen bij de klant. Wenkbrauwen zijn niet meer weg te denken! En daarom is het heel belangrijk geworden in onze branche om de perfecte wenkbrauw te creëren

Ben jij al schoonheidsspecialiste of heb jij interesse in browstyling en wil jij ook graag wenkbrauwen gaan toepassen in jouw salon? Dan ben je op het juiste brow adres.
tegenwoordig denken veel dat zij een ervaren brow stylist zijn of geven na 1 dag training al zelf trainingen. Hierbij worden toch veel vakkundige vaardigheden en kennis vergeten. Bij Brows&Beauty House krijg je alle aandacht en worden alle termen, tip & tricks en vooral de kennis besproken. De Allround Basis Brow Stylist wordt uitsluitend gehouden tot maximaal 2 personen. De Henna Brow Art Stylist en De Brow Lift Stylist wordt gehouden tot maximaal 4 personen. De Masterclass Brow Queen wordt uitsluitend 1 op 1 gehouden om jouw techniek te perfectioneren.

Je kan je aanmelden: [email protected]
Voor vragen en prijs opvraag graag via de mail contact opnemen.

ALLROUND BASIS BROW STYLIST

Allround Basis Brow Stylist
Tijdens deze training krijg je alles te leren hoe jij een Brow Stylist kan worden. Je leert alle technieken: epileren, waxen, knippen, verven en perfectioneren met brow make-up. Je krijgt ook een stukje stof over de huid mocht je hier nog geen ervaring in hebben. Want ook dit is erg belangrijk als jij je bezig wilt houden met brow treatments. Wij nemen ook door hoe jij jouw klanten kan werven en hoe behoudt jij die! En dit ga ik jou allemaal leren.

-Theorie cursus boek
-Theorie waxen, knippen, verven en finishing touch
-Productuitleg
-Hygiëne
-Technieken in de praktijk beoefenen op modellen (zelf meenemen)
-Hoe maak je de beste foto’s
-Hoe maak jij je eigen wenkbrauwen tot een visite kaartje?

Wat je kunt verwachten
De cursus Allround basis browstylist is een intensieve 1 daagse training waarbij op modellen wordt geoefend. De eerste uren starten we met een kennismaking, theorie, lunch en daarna de praktijkgedeelte en gaan we op modellen werken. Na afloop als deze goed is afgerond krijg je een certificaat mee naar huis. Na het ontvangen van het certificaat, kun je aan de slag met het stylen en perfectioneren van wenkbrauwen. De eerste periode goed blijven oefenen wat je in de praktijk hebt geleerd. Alle tips & tricks heb je in ieder geval geleerd en ga je echt al brow pareltjes maken. De eerste 6 weken krijg je nog een online coaching zodat ik je in alles nog kan helpen.

-Maximaal 2 cursisten
-Praktijk op 1 model (zelf regelen)
-Het gebruik van alle materialen
-Verzorgde lunch tijdens de training
-Je ontvangt een starterspakket
-Allround Basis Brow Stylist Certificaat
-6 weken online coaching

Interesse of heb jij vragen? Neem contact op via de mail.

BROW LAMINATION STYLIST

Bij Brow Lift  worden de wenkbrauwen door middel van speciale lotions gevormd en in gewenste positie gefixeerd.  Door de inwerking van speciale werkstoffen in de lotions krijgen de wenkbrauwen meer glans en volume. Brow lift is geschikt voor voor iedereen die ontevreden is met eigen wenkbrauw vorm of een verkeerde wenkbrauw vorm heeft. Ook kan deze behandeling worden ingezet bij een wilde en storende haargroei en bij onvoldoende volume van de wenkbrauw. Voor iedereen die tijdgebrek heeft voor het dagelijks stylen van de wenkbrauwen is Brow Lifting een uitkomst.

Inhoud training Brow lifting
Tijdens de cursus Brow lifting leer je alles over het liften van de brows. We beginnen met de theorie en ontvangt een werkboek waar je aantekeningen in kan maken. Na de theorie gaan we verder in de praktijk. Onder begeleiding van Stephanie de trainster ga jezelf de behandeling uitvoeren. Een training duurt een halve dag na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.


-Alle tips & tricks van brow lifting

-Maximaal 4 cursisten
-Praktijk op 1 model (zelf meenemen)
-Je ontvangt een starterspakket
-Brow Lamination Stylist certificaat
-6 weken online coaching

Interesse of vragen? Neem contact op via de mail.

HENNA BROW ART TRAINING

Henna Brow Art Stylist
Henna wordt aanbevolen voor de ervaren browstylisten. Ben jij al in bezit van Brow Certificaat en wilt toch de secrets van Brows&Beauty House leren. Dan is deze training geschikt voor jou! Henna brows zijn niet meer weg te denken. Je kant hele scherpe brow pareltjes maken maar je kan ook wat natuurlijke brows maken dit noemen wij ook wel Ombre brows. De brows verlopen heel natuurlijk van licht naar donker. En zo creëer je dus de perfecte brow!
Tijdens deze cursus henna brow art richten wij meer op de verf technieken en het aanbrengen van de henna op de juiste wijze . Henna brows is de ideale oplossing voor klanten die weinig of minder haar hebben. Maar ook voor de volle brows en die het  ONFLEEK willen hebben. Henna blijft ongeveer 7 tot 14 dagen op de huid zichtbaar en minstens 4 a 6 weken in de wenkbrauwharen.

Wil jij de mooiste wenkbrauwen creëren? met Henna en alle tips, tricks & secrets van Brows&Beauty House leren? Meld je dan aan voor de henna brow art training.


Inhoud cursus Henna Brows

Tijdens de cursus Henna Brow Art leer je alles over de henna verf. We beginnen met de theorie en ontvangt een werkboek waar je aantekeningen in kan maken. Na de theorie gaan we verder in de praktijk. Onder begeleiding van Stephanie de trainster ga jezelf de behandeling uitvoeren. Een training duurt een dagdeel na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.

Eisen al in het bezit zijn van een Allround basis browstylist certificaat

-Alle tips & tricks van henna brows
-Maximaal 4 cursisten
-Praktijk op 1 model (zelf meenemen)
-Je ontvangt een starterspakket
-Henna brow art stylist certificaat
-6 weken online coaching

Interesse of vragen? Neem contact op via de mail. 

MASTERCLASS BROW QUEEN

Masterclass Brow Queen
Ben jij al in het bezit van certificaten? Wil je graag jouw brow werk naar een next level brengen, de kneepjes en secrets van Brows&Beauty House leren? Dan plannen wij een privé Masterclass Brow Queen in.

Inhoud cursus
Kennismaken, jouw werk doornemen en alle vragen doornemen waar je tegen aanloopt. We beginnen met een klein stukje theorie en ontvangt een werkboek waar je aantekeningen in kan maken. Hierna wordt er gewerkt op een model en ga ik jou 1 op 1 trainen. Je techniek verbeteren die jij al beheerst en hoe je jouw werk naar een next level kan brengen.
Keuze uit: brow shaping & threading, henna brows of brow lifting. Geef aan op welk gebied jij je graag wilt perfectioneren. Tijdens de training worden alle tools gebruikt die Brows&Beauty House in de behandeling inzet, ook krijg je extra advies hoe je de beste foto’s kan schieten voor jouw social media.

Interesse of vragen? Neem contact op via de mail.

You owe yourself this moment

Openingstijden

Ma. en wo. : 12.00 uur – 20.00 uur
Di. do. en vr. : 08.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag en/of zondag uitsluitend op afspraak

Contact

Schieweg 93 2627AT in Delft
Telefoon: 06 426 53 914
E-mail: [email protected]